Brug af Dalum Stadion

Gode råd og vejledning til brug af

trænings og kampbaner i Dalum IF

1)     Undgå ALTID at bruge felterne i begge ender af banerne til opvarmning, gentagne øvelser, stige øvelser og lignende – felterne er de mest sårbare områder på vores baner.

2)    Undgå ALTID opvarmning og løbetræning på linjerne.

3)    Respekter og benyt den bane som du er blevet anvist på tavlen ved klubhuset.

4)    Meld ALTID afbud i klubben såfremt du ikke benytter din trænings og kamp tid samt omklædningsrum, på den måde kan andre hold måske disponere over banen og omklædningsrummet.

Afbud kan ringes til klubben på: 66 13 29 68

5)   Dalum stadion er fortrinsvis en kampbane, men kan benyttes af 1. senior til træning torsdage før en hjemmekamp.

6)   Alle 11.mands hold får så vidt muligt kampe på Dalum Stadion , alt efter banens beskaffenhed.

7)   Inspektøren har ansvaret for tildeling af kampbaner og hans beslutning kan ikke ændres/diskuteres, idet den tager udgangspunkt i de enkelte kampbaners beskaffenhed.

8)   Husk altid at tage bolde, kegler og hjørneflag med tilbage fra banerne.

9)   Er man anvist til at spille på Dalum Stadion skal stadion uret benyttes.

10)  Bane 6 opgraderes til kampbane og vil fortrinsvis blive brugt af 1. senior, samt til øvrige kampe.