Menu

Drenge årgang 07 Liga 1

 

Velkommen til årgang 2007 Liga

Dalum IF´s årgang 2007 er opdelt i en A- og en B-trup. I A-truppen har vi 30 mand, som er fordelt på to hold i hhv. Liga 1B og Mester-række. Ved siden af DBU´s turnering, deltager holdene hvert år i attraktive stævner i både ind- og udland. Der er tre erfarne DBU-licens trænere tilknyttet A-truppen, et set-up der gør, at vi kan træne med højt niveau og intensitet på alle træningsdage. Vi træner mandag, tirsdag og torsdag – og kan tilbyde Dalum Skills træning om fredagen for de mest træningsparate spillere. Vi har nogle gode samarbejdsklubber, som på udvalgte dage sender akademitrænere forbi klubben for at varetage træningen og give nyt input. Vi har også tilknyttet en målmandstræner, som hver mandag laver intensiv målmandstræning. Vi har 3 trænere (alle DBU licens trænere) i A-truppen og 5 trænere i B-truppen (3 forældre trænere og 2 ungetrænere)  til hele årgangen, hvilket betyder, at Dalum IF altid har plads til nye fodboldspillere, uanset niveau.  

Vision

Vores vision i Dalum IF er at udvikle den enkelte spiller både sportsligt og socialt. Vi tror på, at glæden ved fodbolden er nøglen til at skabe udvikling. Den udvikling sker igennem en hårfin balance mellem sjov/glæde og alvor/seriøsitet til både træning og kamp. Disse to begreber ser vi ikke som modsætninger, men som begreber der skal komplimentere hinanden. Vi vægter udvikling over resultater, hvilket skal forstås således at vi spiller for at vinde hver kamp, men ikke på bekostning af vores filosofi og vision.

Træningen 

Vores træning starter altid med en ganske kort løbeopvarmning med forskellige øvelser, som varetages af holdets anfører. Herefter går de første 20-25 min. med footwork-, berørings- og pasningstræning. De næste 20-30 min. træner vi meget en mod en og to mod to situationer, med fokus på hurtige og rigtige beslutninger. Sidste del af træningen går med store pasnings- eller interval spil, hvor alle elementer fra fodbold kommer i spil. Til slut strækker vi ud fælles, inden vi siger tak for i dag.

Træningstider

Mandag: 16:30-18:00, Totalbanen (kunsten ved Tingløkkeskolen)

Onsdag: 16:30-18:00, Totalbanen (kunsten ved Tingløkkeskolen)

Torsdag: 16:30-18:00, Fysisk træning (gymnastiksalen på Tingløkkeskolen eller multibanen)