Menu

Drenge årgang 09 U10

Velkommen til årgang 2009 (både piger & drenge)  

 

Spillerne er født i 2009. Udendørstræningen foregår på banerne ved Dalum Stadion hver tirsdag Kl. 17.00 – 18.15 og hver lørdag fra 10.00-11.15. 

I perioden fra 01.11 til 31.03 spiller vi indendørs lørdage kl. 10.00 - 11.00 i Dalumhal 1. Fodbold for årgang 2009 er for både piger og drenge.

Udover træning tilmeldes holdene til stævner, så de spillere, der har lyst til at prøve kræfter med kampe, får lov til at spille stævner og møde andre klubber. Stævnerne foregår på Fyn og er placeret i weekenderne. Vi spiller 3 mod 3 på en 12 x 18 meter bane.

For at være fodboldspiller i Dalum IF, kræver det indmeldelse i klubben. Indmeldelse sker gennem Dalum IF’s hjemmeside www.dalumif.dk se menuen til venstre. For nye spillere et det muligt at afprøve træning 3-4 gange inden indmeldelse. 

Vision

Visionen for årgang 2009 er at den enkelte opnår en glæde ved boldspil, får en større forståelse for, hvad fodbold handler om samt at den enkelte spiller udvikler sig som boldspiller både på et teknisk, taktisk og kammeratligt plan. Det er visionen, at den enkelte spiller er glad for at være en del af Dalum IF via gode kammerater og engagerede trænere. 

Træningen 

Træningen har omdrejningspunkt i 3 elementer – leg, tekniske færdigheder og kamp.

Vi forsøger at udvikle spillerne via leg med og uden bold. Vi laver fangelege og små konkurrencer for koordination, overblik og sammenhold.

Vi har ofte bolden med, hvor træning af tekniske færdigheder sker med teknikøvelser, skud på mål og/eller dribleøvelser enten enkeltvis, parvis eller i grupper.

Vi spiller indbyrdes kamp til alle træninger, så spillerne får en fornemmelse af hvad fodbold handler om. Vi forsøger at lave sammenhæng mellem træning kamp, og det kan være enten 3 mod 3, 4 mod 4 eller 5 mod 5. 

En træning er typisk bygget op omkring følgende:

  1. Samling med information om dagens træning og kampråb
  2. Fælles opvarmning
  3. Inddeling i grupper under hensyntagen til niveau og kammerater. Herefter cirkulerer grupperne mellem forskellige stationer (2-3 stationer) med varierende øvelser, skud på mål og kamp.
  4. Fælles afslutning med kamp.

Forældre til spillere på årgang 2009

Vi forventer, at I forældre er opmærksomme på jeres egne børn under træningen. Det er tilladt for spillerne at tage pauser i løbet af træningen, og her er det forældrenes opgave at hjælpe børnene ud af og ind i træningen igen. Vi har ofte behov for en hjælpende hånd til at slæbe mål, bolde osv samt til at tage del i træningen, og her er hjælp fra forældrene en nødvendighed.

Forældre til spillere på årgang 2009 må meget gerne komme med ideer til øvelser og sjove fodboldrelaterede lege.