Menu

Drenge årgang 09 U11

Velkommen til årgang 2009.

Spillerne er født i 2009. For at være fodboldspiller i Dalum IF, kræver det indmeldelse i klubben. Indmeldelse sker gennem Dalum IF’s hjemmeside www.dalumif.dk. For nye spillere et det muligt at afprøve træning et par gange inden indmeldelse.

Send en mail eller SMS til en af trænerne for nærmere information om træningstidspunkt og sted. Udover træning tilmeldes holdene til stævner, så de spillere, der har lyst til at prøve kræfter med kampe, får lov til at spille stævner og møde andre klubber. Stævner og kampe er niveauopdelt.

 

Vision:

Visionen for årgang 2009 er at den enkelte finder glæde ved at spille fodbold, samt udvikler sig som spiller både på et teknisk og taktisk plan.

 

Træningen:

Der er spillere på alle niveauer i årgangen lige fra begyndere til meget øvede. Derfor vil noget af træningen være niveauopdelt, mens andre dele vil være fælles såsom opvarmning og afslutning.  

Vi forsøger igennem træningens øvelser at udvikle den enkelte spillers tekniske og taktiske evner.

 

En træning er typisk bygget op omkring følgende:

 

  1. Samling med information om dagens træning og kampråb
  2. Fælles opvarmning
  3. Inddeling i grupper under hensyntagen til niveau. Forskellige øvelser med tæmninger, spilninger, spilforståelse, koordination, skud på mål og kamp.
  4. Fælles afslutning

 

Forventninger til spillerne:

 

Vi forventer at spillerne der kommer til træning er villige til at lære, lytte efter, og koncentrere sig. Der skal være plads til sjov, men det er vigtigt at man kommer til fodbold for at træne og derfor er træningsparat.

 

Forventninger til forældre til spillere på årgang 2009:

 

Vi forventer, at I forældre overlader trænerrollen til trænerne under kamp og stævner. Det er selvfølgeligt tilladt at heppe og komme med opmuntrende tilråb, men undgå at coache og give spillerne instruktioner. Det er trænernes rolle.

Forældre til spillere på årgang 2009 er til en hver tid velkomne til at tage fat i trænerne for at få en vurdering af sit barns fodboldmæssige udvikling og niveaumæssige indplacering.