Menu

Piger årgang 06 U14

Træningstider og sted: 

Mandage 18:45-20:00 ved Vandtårnet på Dalumgårds Allé.

Onsdage 18:45-20:00 ved Vandtårnet på Dalumgårds Allé.

Ræk ud til trænerne, hvis du ønsker at vide mere.

 

Hvem er vi?:

U14 pigeholdet har lige nu ca. 35 spillere i truppen.

Vores filosofi for holdet er, at det skal være sjovt at spille fodbold.

Vi spiller ikke kun for at vinde; vi har mange andre aspekter med i vores overvejelser, når vi stiller hold og når vi træner.

Vi mener grundlæggende, at det er vigtigt, at børn dyrker motion som del af en sund livsstil.

Pigerne skal i en holdsport som fodbold også lære at indgå i et fællesskab, hvor den enkelte ikke er mere værd end andre. Man skal derfor respektere og tale pænt til hinanden.

Ingen bliver bedre af at få skæld ud, hvis man laver en fejl - man skal hellere opmuntre hinanden. Et træningspas med 30 piger og 30 bolde kan kun fungere, hvis pigerne forstår, at man skal høre efter, hvad trænerne siger og man skal deltage positivt i øvelserne, så alle - også trænerne - har det sjovt til træning og så pigerne har mulighed for at blive rigtig dygtige til fodbold, hvis det er det, man ønsker.

Der er helt naturligt kæmpe forskel på de enkelte pigers fodboldevner, men vi forsøger så godt, som vi nu kan, gennem niveaudeling og stationstræning at målrette sværhedsgraden af øvelserne til der, hvor den enkelte spiller er i sin udvikling lige nu.

Vi er i pigeafdelingen rigtig gode til at samarbejde årgangene imellem. Vi er fire faste trænere omkring holdet, og vi er så heldige, at en ungdomsspiller hjælper os til træning.

Som U14 pige i Dalum er man meget på farten. Der er fantastisk opbakning fra forældre til samkørsel, når pigerne skal spille på udebane. I løbet af indendørssæsonen er vi nærmest ”Fyn rundt”.

Vi spiller med i :

- Liga 1B med 11-mands hold

- DBU Fyn række med 11-mands-hold

- BDH-ligaen, der er et samarbejde med Højby og BBB for at skabe kampoplevelser for ALLE

 

Kontakt os på:

dalumpigefodbold@gmail.com eller ring til Trine på 27142204

Eller trænerne Claus eller Jan - se kontakt info herunder