Menu

Pige Elite

Eliteafdelingen

Vores eliteafdeling dækker over U14 liga 1, U16 Division, U17 liga 1, U19 Division og kvindeseniors 2. Divisions hold i et klubfællesskab mellem Dalum IF og Næsby BK.

Vi har også hold på højt niveau under U14, men disse betegnes som breddehold og indgår endnu ikke i klubsamarbejdet før de bliver U14.

I hver årgang fra U14 og op har vi et elitehold der er fælles Dalum/Næsby hold og separate breddehold i hver klub der har lidt eller ingen samarbejde.

Målsætningen er, at kunne tilbyde talentfulde og træningsvillige spillere mulighed for at spille højest mulighed niveau i Danmark på alle årgange samt at give dem mulighed for at færdes i et sundt elitemiljø hvor spillerne trives både fysisk, psykisk og socialt.

Herudover vil vi gerne kunne tilbyde vores piger at blive i klubben i hele deres fodboldkarriere uanset om de udvikler sig til at blive elite seniorspillere eller med tiden vælger at spille fodbold på bredde eller hyggeplan. Socialt er vi ét stort fællesskab, uanset om man er elite- eller breddespillere. Hold i samme aldersgruppe træner samtidig og tager på fodboldture og udlandsrejser sammen.

Træningen 

Foregår i begge klubber hvor der tilbydes 3 ugentlig aftentræning og mulighed for morgentræning.

Fysisktræner:

Alle hold har tilknyttet fysisktræner der står for styrke- og skadesforbyggendetræning 1-2 gange om ugen.

Individuelttræning

Tilbydes 2 gange om ugen inden holdtræningen.

Fysioterapeut:

Gratis adgang til fysioterapeuter i begge klubber, der kan benyttes efter nærmere aftale til fodboldrelaterest skader. Læs mere under "sundhedssektor".

Diætist:

Alle spillere tilbydes foredrag ved diætist to gange årligt.

Mentalcoach:

Vi afvikler holdforløb med mentalcoach og enkelte individuelle samtaler. 

Trivselsundersøgelse:

2 gange årligt lave trivselsundersøgelse via spørgeskema til spillerne

Spillersamtaler:

2 gange årligt tilbydes spillerne spillersamtaler og der laves spillerudviklingsplan

Spillerrekruttering:

I "Dalum/Næsby Elite" er vores talentudviklingsfilosofi bygget op omkring et stærkt fokus på udvikling af egne spillere og vi benytter os som hovedregel ikke af  scouting af ungdomsspillere. 

Vores mål er, at vores miljø er så attraktivt at spillerne kommer af sig selv. Vi ønsker samtidig, at et eventuelt skifte, gøres med stor respekt for den klub spilleren forlader. 

I det tilfælde en ny spiller, på egen hånd, viser interesse for skift til Dalum/Næsby kan dialogen føres på træner-forældre niveau.

For eksterne spillere, der er udpeget som interessante for klubsamarbejdet (kan indgå i start-11 på egen årgang), skal dette til enhver tid drøftes med talentchefen.

Rækkefølge for kontakt:

Generelt ageres i forhold til DBU's regelsæt for klubskifte under 18 år for licensklubber, dog bliver følgende interne retningslinjer fulgt:

1. Talentchef kontakter skriftligt spillernes nuværende klub, som får 7 dage til, at informere spillerens forældre, inden vi tager kontakten.

2. Årgangstrænere kan efter tilladelse fra talentchefen kontakte spillerens forældre via telefon - alternativt kontakter talentcheften selv forældrene, men først efter de beskrevne 7 dage.

3. Der må ikke benyttes socialemedier som kontakt til nye spillere og deres forældre.

Spillere under U14 kontaktes IKKE

For yderligere information kontakt venligst Talentchef Mikkel Bo Mikkelsen på telefon 29908672

Licensmanual ungdom, piger 23/25:

https://www.dbu.dk/media/gmkig10e/licensmanual-for-ungdom-piger-2023-2025-26012024.pdf

Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjepartstjenester. Ved at klikke 'OK' accepterer du brugen af cookies.
Luk