Menu

Albaniserien

 

Dalum IF’s B trup spiller i Albaniserien i sæsonen 2018/2019.

Det er i den forgange sæson lykkes B-truppens spillere og trænerteam, med Kristian Karlby og Jens Østerbye i spidsen (Begge DBU B-licens træner), at skabe en sund træningskultur, godt humør og kamp om pladserne på holdet.

Det har fra starten været trænerteamets ambition, at det både skal være en fest, men også lærerigt og udviklende at spille i klubbens B trup. 

Fodboldfagligt har trænerteamet lige dele fokus på den enkelte spillers udvikling, såvel som på holdets. Der arbejdes til træning med spillestil, hjemmekampe filmes og udvikling måles bl.a. ved hjælp af statistik, ligesom der er personlig feedback til de spillere der har været i kamp.

Målsætningen er primært, at fastholde det inspirerende træningsmiljø, hvor talentfulde U19 spillere trives og hurtigt integreres blandt klubbens øvrige seniorer - ikke bare i B-truppen, men også A-truppen. I den forgangene sæson har flere af B-truppens spillere trænet regelmæssigt med A-truppen (2 divisionsholdet) flere gange om ugen.

B-truppens trænerteam stiller krav til dig som spiller:

  • Krav om at du er personligt forberedt.
  • Krav om at du træner.
  • Krav om at du investerer den nødvendige tid og energi til kamp.  

Disse krav er forudsætningen for vi sammen kan nå vores fælles mål, som er at forblive i Albaniserien.

Der er tøjordning, med det forbehold, at ordningen for den enkelte kan inddrages efter 2 afbud i træk eller ved 25% fravær over en halvsæson.   

Kontaktoplysningerne finder du længere nede på siden.