Menu

Flot anden halvleg

image Rami Ayman scorede en med flot scoring til 1-0, men måtte siden forlade banen med en hovedskade. Her kommer Rami først på bolden i hård kamp med en B. 1913s Victor Vobbe Larsen der havde forladt B. 1913 buret for at spille i højre forsvarsside. (Foto: Robert Hierath)

3-1 (86. min.)

Dalum Ifs Danmarksseriehold besejrede lørdag middag B. 1913 med 3-1 i en træningskamp i Sparekassen Arena. Sejren var ganske fortjent da, Dalum IF efter en ganske jævnbyrdig første halvleg, i anden halvleg satte trumf på og var det klart dominerende mandskab.

Første halvleg var på det absolutte jævne og også ganske jævnbyrdigt, hvor de store chancer var en klar mangelvare. B. 1913 fik med sin ret fysiske tilgang til kampen spillet over på gæsternes præmisser, hvor de fleste af hjemmeholdets tilløb til chancer blev stoppet inden det egentligt blev rigtigt farligt.

Til gengæld stod hjemmeholdet også ganske sikkert og bekvemt i defensiven, hvorfor B. 1913 heller ikke kom frem til de helt åbne muligheder. Den fik Dalum IF så alligevel efter 35 minutters spil, hvor Bilal Nassar fandt Rami Ayman fri i feltet. Rami fik flot styret bolden op i målhjørnet uden chancer for B. 1913s målmand den tidligere Dalum IF keeper Kristoffer F. Madsen og dermed blev det til en 1-0 føring til Dalum IF, som også var resultatet halvejs i kampen.

De første minutter i anden halvleg var fortsat jævnbyrdige i en kamp, hvor Dalum Ifs forventninger til spillet ikke helt blev indfriet i kampens første 50 minutter. En stor B. 1913 chance fem minutter inde i anden halvleg, der blev brændt af gæsterne, var tilsyneladende lige det der skulle til for at få Dalum spillet helt op i gear. Fra det tidspunkt i kampen så hjemmeholdet sig ikke tilbage og resten af kampen leverede Dalum IF en meget flot indsats.

Umiddelbart efter den store B. 1913 chance havde hjemmeholdet to store muligheder for scoringer, men det blev ikke til mål i de to situationer. Efter akkurat en times spil blev hjemmeholdets Rasmus Skovgaard Jensen nedlagt i feltet og dermed straffespark til hjemmeholdet. Skovgaard tog selv ansvaret fra elleve meter pletten, med B. 1913 keeper leverede en flot redning på det ellers velplacerede spark fra pletten.

Det var dog en stakket frist for B. 1913. Dalum IF var kommet i gang for alvor og scoringen til 2-0 kom godt fem minutter senere, da Simon Stendahl Johansen flot hamrede bolden i kassen efter et meget flot gennemspillet angreb. Dalum IF fortsatte med at dominere og Tobias Lindhardt ville ikke stå tilbage fra Simon, da han 10 minutter senere sparkede bolden helt op i krydset fra 20 minutters afstand og dermed var kampen helt afgjort.

Det blev dog B. 1913 der fik sat punktum for scoringerne i lørdagens kamp, da ”De Blå” fik pyntet på resultatet fem minutter med reduceringen til 1-3. For Dalum IF blev til en absolut godkendt præstation efter en første halvleg på det jævne, men til gengæld en meget flot og seværdig anden halvleg, hvor Dalum IF kom frem til rigtig mange gode muligheder. Derudover lavede Dalum IF 3 meget flotte mål, hvor det ene var flottere end det andet, så det endte med at blive en helt god lørdag i Sparekassen Arena.