image Bilal Nassar holder akkurat bolden i spil i denne situation fra en tidligere kamp i foråret (Arkivfoto: Robert Hierath)
07. april 2024 kl. 12:54

Danmarksserien Grundspillet pulje 3

Tarup Paarup IF – Dalum IF 1-0 (1-0)

1-0 (22. Min.) Peter Bach

Dalum Ifs Danmarksseriehold tabte et meget jævnbyrdigt lokalopgør mod Tarup Paarup med 1-0, hvor Dalum manglede den sidste effektivitet i front i en kamp som kunne have gået begge veje på kunstgræsset i Home Tarup Park. Det var også det de pænt mange tilskuere i Paarup Sogn fik at se, men desværre for Dalum IF kom der ikke point på kontoen i denne første rigtige forårsdag i Odense NV.

Det var da også hjemmeholdet som kom bedst fra start og i et par situationer fik lagt et par farlige indlæg ind foran Dalum buret, men den helt åbne chance kom ikke for det fra start velspillende hjemmehold. Efterhånden fik Dalum spillerne sig ædt ind i kampen og efter et kvarters spil brændte det for alvor på foran TPI buret, men den tidligere Dalum keeper Mathias Würtz fik flot klaret til hjørnespark.

Hjemmeholdet tilspillede sig en pæn håndfuld hjørnespark i kampen indledning og akkurat midtvejs i første halvleg blev et af disse skæbnesvangert for Dalum IF. TPIs Peter Bach fik slået et hårdt hjørnespark mod Dalum Ifs bagerste område og bolden sejlede over alle og ind i Dalum målet ved den bagerste stolpe.

Kampen fortsatte meget lige første halvleg ud på kunstgræsset, hvor Dalum forsøgte at tilspille sig åbne chancer og det lykkedes også i et par tilfælde, men den ønskede scoring kom ikke. Hjemmeholdets mere direkte spillestil gav på samme vis et par halve chancer, men det blev ved de 1-0 til Tarup Paarup ved halvtid.

Anden halvleg blev langt hen af vejen efter samme koncept, hvor Dalum spillerne var meget på bolden og fik da også i mange situationer bolden til at cirkulere fint rundt, men rigtigt farligt blev det kun i få tilfælde. En af disse kom efter 10 minutters spil i anden halvleg, men igen fik hjemmeholdets keeper Würtz pareret med foden på Rasmus Skovgaard Jensens afslutning. Lidt senere fik Rami Ayman chancen i det bagerste område, men han fik ikke det helt rigtige traf på bolden så Dalum scoringen kom heller ikke i denne aktion.

Efterhånden løb timeglasset ud for Dalum IF og der blev satset ekstra for at komme frem til den ønskede udligning. Dette betød at hjemmeholdet kom frem til et par halvstore chancer. I første omgang var hjemmeholdet millimeter på at komme foran 2-0 på et flot frispark på trekantsammenføjningen, ligesom hjemmeholdet på et par omstillinger kunne have dræbt Dalum endegyldigt.

Dalum spillerne forsøgte i samtlige 94 minutter at slå tilbage for at få i hvert fald et point ud af anstrengelserne i lørdagens lokalopgør, men det lykkedes desværre ikke denne eftermiddag. Langt hen af vejen spillede Dalum nydeligt og stod sikkert og godt defensivt, men anstrengelserne gav ikke åbne chancer nok og i de tilfælde de kom manglede Dalum den sidste kynisme.

Dalum IF fortsætter nu over i Kvalifikationsspillet, hvor missionen går på at sikre sig endnu en sæson i Danmarksserien. Det bliver en pæn stor udfordring at skulle spille 10 kampe - mod fem jyske klubber både ude og hjemme, men for Dalum gælder det om at holde fast og rykke endnu tættere sammen i bussen. Det gælder for både spillere og stab, at det kommer til at kræve hårdt arbejde, sammenhold og dedikation. Det er vi alle også klar til at vise, samt at vi har kvaliteten og evnen til at lykkedes med at blive i Danmarksserien og det vil vi forsøge at vise af alle kræfter i den resterende del i foråret.
Mere om det og Kvalifikationsspillet efterfølgende….