Menu

Pige ungdom

 

Velkommen til Dalum-pigernes hjemmeside!  

       


I Dalum IF har vi en stor og velfungerende pigeafdeling med plads til alle. Vi arbejder forskelligt med pigerne, men alle ud fra dette fælles værdiggrundlag!

Værdigrundlag

Positive oplevelser

Det er vores indgangsvinkel til alt hvad vi foretager os med pigerne. Det skal være en positiv oplevelse socialt, såvel som fodboldmæssigt.

Rummelighed

I Dalum IF’s pige afdeling er der plads til alle der har lyst til at spille fodbold. Det betyder også en nul-tolerance over for mobning. Trænerne har og sætter en ære i, at tage socialtansvar for at få gruppen til at fungere med alle de forskelligheder der må være. Fodboldmæssigt er der plads og rum til udvikling for alle fra nybegynder til elitespiller.

 
Talentudvikling
I Dalum IF’s pige afdeling er truppen bredt sammensat. Vi vægter højt at der er ekstra tilbud til dem der vil fodbold aller mest. Vi har et tæt samarbejde årgangene i mellem så alle bliver udfordret efter evne.
 
Motion og inspiration til sund livsstil
I Dalum IF’s pigeafdelin
g ser vi det, at være fodboldtræner som en enestående mulighed for at lære pigerne, hvordan man dyrker motion. Herunder også, at motion er for alle også dem der ikke er "gode" til det og overvægtige. Det handler ikke nødvendigvis om evnen, men om fornøjelsen. Der ligger også et læringselement om, hvordan man lytter til sin krop og passer på sin krop. Herunder også hvordan man forebygger og håndterer skader.

 
Høj fodboldmæssigt kvalitet
Mange har en mening om hvordan man skal træne fodbold. I Dalum IF’s pigeafdeling følger vi anbefalingerne fra DBU om børne- og ungdomsfodbold samt de sundhedsmæssige retningslinjer der foreligger for træning af børn og unge i forskellige aldersgrupper. Trænerne deltager jævnligt i kurser og har et tværgående samarbejde på tværs af årgangene for kontinuerligt at få ny inspiration og viden.
 
Ligeværdighed
Nogle er gode og nogle er ikke så gode til at spille fodbold....men alle er lige vigtige på holdet og i klubben! Børn skal vær
dsættes for, hvem de er og ikke, hvad de kan. Derfor får alle tilbud om, at komme med til kamp og der er lige spilletid til alle. Det er forældres og trænernes opgave at rose alle pigerne og sætte pris på alle pigernes indsats i kampen –og ikke kun topscoreren!

 
Fællesskab
I Dalum IF’s pige afdeling er der et stærkt bånd mellem spillerne på tværs af hold og årgange. På holdet skal pigerne lære, at fokusere på, hvad de kan byde ind med og ikke kun, hvad de selv har lyst til.
Vi forventer af forældrene, at de sender samme buds
kab til pigerne; altså, at forældre overvejer, hvad de selv kan byde ind med, i stedet for, hvad de kan kræve af de andre frivillige trænere/forældre!

Man kan ikke forvente, at ens børn lærer at være en del at et fællesskab, hvis man ikke selv viser dem vejen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjepartstjenester. Ved at klikke 'OK' accepterer du brugen af cookies.
Luk