Menu

Ny i Dalums Pigeafdeling

Hjerteligt velkommen til Dalum IF!

 

Opstarten i en nye klub kan være forvirrende, indtil man lige finder ud af, hvor og hvordan klubben fungerer. Vi har derfor lavet et velkomstbrev, som vi vil bede Jer læse grundigt igennem.

 

Om Dalum IF:

Foreningslivet er i Dalum IF som i andre fodboldklubber primært baseret på frivilligt arbejde. Det er derfor nødvendigt, at alle forældre bakker op og tager hver sin tørn. Det er vigtigt at huske, at trænere er frivillige, så man ikke stiller urimelige krav til dem, der allerede gør meget. Er man utilfreds, så tag en rolig snak om det og giv gerne selv en hånd med. I pigefodbold findes der ikke trænere nok til, at trænerbehovet kan dækkes af udefrakommende trænere. Heldigvis har vi en masse rigtig fornuftige og dygtige forældre, der finder en glæde i at arbejde med pigerne. Forældretrænere deltager løbende i trænerkurser. MEN forældretrænerne kan have brug for hjælp, og det kan være svært at spørge. SÅ byd ind med, hvad I kan. Om det er at give en hånd med til træning, fylde drikkedunke til kamp, arrangere sociale aktiviteter, deltage som holdleder på overnatningsture, søge sponsorater eller hvad det måtte være. Hvert et bidrag tilfører noget ekstra til pigerne og klubben og vi værdsætter det hele. Har du lyst til at blive en mere fast del af trænerteamet eller komme med i pigeudvalget så kontakt en af trænerne. Vi har brug for dig uanset, hvad dine forudsætninger er.

 

Holdinddeling:

I Dalum IF spiller man på hold efter ens alder eller klassetrin. Er man kommet for sent eller tidligt i skole, må man gerne spille på den årgang der passer til ens klassetrin fremfor alder. Man rykker en årgang op efter hver sommerferien. Inden for hver årgang er der en niveauinddeling. I udgangspunktet starter alle på 2. eller 3. holdet.

 

Indmeldelse:

Efter 1-2 ugers prøveperiode er det tid til indmeldelse. Det foregår via vores hjemmeside www.dalumif.dk

 

Facebook:

Hver årgang har deres egen facebookgruppe, hvor forældre såvel som spillere kan være medlem. Gruppen hedder "UXX Piger Dalum IF " F.eks. U12 Piger Dalum IF. Herudover har vi en samlet gruppe for alle i Dalums pigeafdeling, der hedder "Dalum IF Pigeafdelingen". Anmod om at bliv medlem af grupperne, der er relevante for dig. Det er ikke et krav, at man er medlem af grupperne; men der findes mange gode informationer og det er nemt at stille et opklarende spørgsmål og få et hurtigt svar. Her opslås også billeder, videoer o.l.

 

KampKlar:

KampKlar er DBU's system, hvor alle indmeldte medlemmer er registreret. Når man melder sig ind i klubben, får man et login, som skal anvendes. Så snart du har indmeldt dig i klubben, så giv din træner besked, så kan han/hun tilføje dig på den rigtige "KampKlar"-side. Herefter har du en oversigt over alle kampe, træninger og andre aktiviteter og kan melde til og fra. Det er forældrenes ansvar, at der ALTID meldes fra til træning og til/fra til kamp i god tid. Tilmeldingsfristen til kamp er typisk senest 1 uge før, men meld til/fra så tidligt som muligt. Nederst på KampKlar-siden i højre hjørne kan man tilmelde sig "opgaver". Her skal forældre markere, om de kan køre til kamp eller ej. Man skal regne med at man som min. skal køre hver 3. gang, der er kamp på udebane. For at Jeres datter kan spille fodbold i Dalum IF, er det en betingelse, at I som forældre bakker op og hjælper med kørsel og andre mindre opgaver SAMT sørger for, at der meldes afbud til træning og tilmeldes kamp til tiden. KampKlar kan downloades som app til smartphones eller logges på via "Mit DBU". Spørg træner eller andre forældre, hvis I har brug for hjælp. Både forældre og spillere kan have adgang til siden fra hver deres enhed. Mangler I login kan Jeres træner fremsende det til Jer, hvis I er indmeldt i klubben.

 

Kamptøj:

Vi spiller i Adidas kamptøj med røde trøjer, røde shorts og røde strømper. Klubben stiller kamptøj til rådighed til udlån. Mange piger har dog valgt at købe deres eget. Dette købes via "sport og profil". Gå ind på deres hjemmeside via www.dalumif.dk"Webshop". Kontakt din træner for at få tildelt et nummer til ryggen. Du vælger selv om du vil have navnetryk på og om det skal være fornavn, efternavn eller andet kaldenavn. Nogle årgange har valgt også at købe blå kamptrøjer, så der er lidt at skifte med alt efter farven på modstanderen. Den blå trøje stiller klubben ikke til rådighed, men trænerne har enkelte til udlån. Vil man "kun" købe 1 trøje, er det smarteste at købe den blå.  Fra U14 og op har vi samarbejdshold med Næsby BK hvor vi har andet spillertøj.

Træningsdragter:

Dalum IF har en klubdragt, der findes på webshoppen; men de fleste årgange har deres egen dragt. Spørg din træneren herom. Træningsdragter køber man selv. Det er frivilligt om man køber den.

Tilbud om ekstra træning:

I Dalum IF kan alle piger i alderen 9-13 år tilmelde sig talenttræning der er et tilbud om teknisktræning på tvær af klubber og årgange. Læs mere herom i facebook grupperne eller spørg Jeres træner.

Sponsorer:

Vi søger hele tiden sponsorater for at kunne nedbringe egenbetalingen på tøj og ture. Vi tilbyder vores sponsorer reklametryk på vores kamptøj eller træningsdragter uanset, hvad penge går til. Kontakt træneren og hør nærmere, såfremt I finder et firma, der ønsker at give et sponsorat. Alle sponsorater kommer ind via forældre og deres kontakter.

 

Læs mere om pigeafdelingen, vores organisering og værdier på http://www.dalumif.dk/pige-ungdom/generelt-om-pige-afd/

 

Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjepartstjenester. Ved at klikke 'OK' accepterer du brugen af cookies.
Luk