Menu

Dalum IF mod OB på Lars R. Jacobsen Park

image
Jan Larsen, sportskoordinator
16. august 2017 kl. 16:54

Det med spænding imødesete pokal- og lokalopgør i DBU’s Pokalturnering 2. runde mellem Dalum IF og OB afvikles tirsdag den 29. august 2017 kl. 17.30 på Lars R. Jacobsen Park i Dalum.

Dalum IF vil gøre alt for skabe en festlig ramme omkring lokalopgøret mod Superligaspillerne fra OB og håber på stor opbakning, ikke mindst fra Dalum IF’s mange medlemmer, der alle opfordres til at tage en rød Dalum IF trøje på til lokalopgøret. Naturligvis håber vi også at mange af OB’s tilhængere vil tage turen til Dalum, således at vi kan genskabe lidt af tidligere tiders festlige ramme omkring de store lokalopgør i Odense.  

Der er ingen tvivl om at der venter Dalum IF spillerne både en stor oplevelse og en stor udfordring. Vi er meget glade for at det er muliggjort, at vi kan afvikle kampen i egen hule på Lars R. Jacobsen Park i Dalum. Derved håber vi at vi kunne drille Superligaspillerne fra OB lidt, hvilket Dalum spillerne naturligvis vil gøre alt for at kunne og hvem ved overraskelser sker nu og da i fodbold.

Dalum IF håber derfor at kunne fylde Lars R. Jacobsen Park som har en kapacitet på 3000 tilskuere. Billetpriserne til pokal- og lokalopgøret mod OB bliver kr. 75,00 for voksne og kr. 25,00 for børn under 16 år. Billetterne kan fra senere på ugen købes gennem Ticketmaster, ligesom eventuelle resterende billetter kan købes ved indgangen på kampdagen fra kl. 16.30, hvor portene til Lars R. Jacobsen Park åbnes.

Dalum IF vil løbende kommer med forskellige informationer omkring kampen mod OB, så hold dig orienteret på www.dalumif.dk .

  

Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjepartstjenester. Ved at klikke 'OK' accepterer du brugen af cookies.
Luk