Menu

Norsk forsvarsspiller til Dalum IF

image (Foto: Robert Hierath)
Jan Larsen, sportskoordinator
02. marts 2020 kl. 18:21

Dalum IF har fået en spændende tilgang i den norske forsvarsspiller 20 årige Eirik Stedje.

Eirik, der er i gang med et fem årigt studie på SDU, har allerede vist sit værd i Dalum IF, da han har trænet med i den sidste gode måneds tid. Eirik har fået sin opvækst i Obos Ligaklubben Sogndal Fotballklub, der sjovt nok er den klub i Norge som Dalum IFs assistenttræner Morten ”Lange” Christensen har spillet for. I de seneste år har Eirik spillet fast for Fjøra Fotballklubb, som spiller på det tredje bedste niveau i Norge.

Eirik Stedje udtaler efter mandagens træning:
”Det at komme i gang med fodboldspillet i Danmark og for Dalum IF var noget jeg virkelig så frem til, og indtil nu har det været langt over al forventning. Tankerne jeg havde gjort mig om Dalum IF før jeg ankom var, at det virkede som en vældig seriøs og professionel klub, samtidig som at den sociale side også spillede en vigtig rolle.
Når det kommer til mig selv håber jeg at kunne bygge videre på den platform som jeg havde med mig fra Norge, og udvikle mig yderligere som fodboldspiller. Jeg håber som samtidig at få meget spilletid og være med til at sikre Dalum IF en så høj placering i divisionen som muligt”.  

Eirik fortsætter:
”Jeg var aldrig i tvivl om hvilken klub jeg ønskede at spille for i Odense. Dalum IF fremstod fra den første kontakt som en professionel og velorganiseret klub, specielt syntes jeg meget godt om hele apparatet rundt om divisionsholdet. Træningsfaciliteterne har også en pæn standard. Derfor var Dalum IF helt fra start det helt naturlige valgfor mig”.  

Dalum IFs sportschef Jesper Rasmussen udtaler:
”Eirik henvendte sig til Dalum IF, da han skulle studere i Odense. Han har tidligere spillet i Sogndal og de sidste tre år fast på Fjøra Fotballsklubs 3. Divisionshold. Eirik har vi lært at kende som en meget smilende og gennem sympatisk person, der kom til sidst i januar måned. Han er startet meget positivt og engageret. Man kan godt se at han gerne vil både de nye kammerater og fodbolden rigtig meget. Vi glæder os derfor til at se ham for alvor og det bliver på lørdag i premierekampen mod Aarhus Fremad”.

Dalum IF spiller årets første 2. divisionskamp på TOTALBANEN ved Tingløkkeskolen på lørdag kl. 14.00 mod topholdet Aarhus Fremad.